Police Application - Yehuda levy

Locked
נדחה
107 views
*שם בתוך המשחק - Yehuda Levy
*Steam ID - 76561198287313516
*גיל -17
*זמן משחק בשרתי RP - שנה
*זמן משחק בשרת שלנו - N/A
*באנים / דיווחים שבוצעו נגדך בעבר - N/A
ניסיון בעבר במשטרה שלנו - N/A
האם אי פעם נחסמת מהמשטרה? - N/A

* תיאור קצר על עצמך (50 מילים)
בן 17 מתעניין מגיל קטן במשטרה ומעוניין כמה שיותר לתרום לחווית הרול פליי המדהימה בשרת הזה בעזרת הניסיון הרב שיש לי בשרתי רול פליי בתור תפקיד שוטר
מתנדב מגיל 16 במשמר האזרחי שזה עומד לעזור לי בשרת על מנת שאני אוכל לדבר עם אנשים בגישה יותר ראליסטית רצינית ומהנה ולתרום לחווית הרול פליי כמה שיותר 

* (למה אתה מעוניין להתקבל למשטרה ומה אתה יכול להביא לכוח? (100 מילים -

אני רוצה להתקבל למשטרה בגלל שאני מרגיש שאני מוכן לתרום יותר לשרת מבחינת הניסיון הרב שיש לי בשרתי רול פליי ובתור שוטר בפרט אני מעוניין לקחת את השרת הזה שלב אחד קדימה ולקדם אותו ושיהיה יותר מעניין ולנסות עצור את הפשיעה בעיר ולתת מענה יותר מהיר לאזרחים ואנשים אחרים שמשחקים בשרת הניסיון שלי יכול לתרום גם לשרת בגלל שאני יודע לדבר עם אנשים ויש לי יכולות ירי ותגובה מהירות המטרה שלי בתכלס היא לשפר את רמת ה הרול פליי ושכמה שיותר אנשים יהנו מהשרת המדהים הזה

* (הראה לנו את הרולפליי שלך בכך שתציג את סיפור הדמות רולפליי שלך (100 מילים -

אבא שלי היה נרקומן.. שעסק בפשע ולבסוף נרצח על רקע פלילי אני רוצה לשנות את הדרך של אבא שלי ולעזור לחוק ולמנוע את הפשע במדינה בתור אחד שהכיר את הפשע מקרוב בתקופתו בתור נער תמיד חיכיתי שמישהו יעשה כאן משהו שהיו לי משטרות ליד הבית בגלל אבא שלי ודקירות בשכונה תמיד חלמתי שמישהו יעשה כאן משהו אני רוצה להמשיך את הדרך של סבא שלי שהיה קצין במשטרה אני מרגיש שאני יכול לעשות יותר עבור המדינה ולהגן אלייה ואזרחיה נמאס לי לעמוד מהצד ולצפות באנשים נרצחים אני מרגיש שאני יכול לעשות שינוי ובגלל זה אני רוצה להתגייס למשטרה

אני מאשר שקראתי את החוקים - כן/לא 
כן
אני מאשר כי קראתי את חוקי המשטרה - כן/לא
כן
אני מאשר כי הטופס הזה נכתב אך ורק על ידי ובמידה ולא אני אשמח לקבל באן מהמשטרה - כן/לא
כן
לצערנו הטופס שלך נדחה.
הגשת טופס חדש לפני שעבר שבוע מהטופס האחרון שנדחה.

אם תנסה להתקבל לפני שעבר שבוע מאז הטופס הזה, הטופס שלך ידחה שוב ותצטרך לחכות עוד שבוע.

אין להציף שוטרים או את צוות השרת לגבי הדחייה שלך, דבר כזה עלול לגרום לחסימה מכניסה לKIPD.

Reply